Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u protekle dve godine, portal Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke.

Treći regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2017 biće održan 1. i 2. marta 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Na forumu će biti zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija. Mnoge kompanije i agencije će, kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijalog na ključne teme iz struke.

Forum IZAZOV 2017 biće mesto na kome će agencije i kompanije imati jedinstvenu priliku da se umreže, ali i otklone sve potencijalne nedoumice u pogledu međusobne saradnje i daju svoj doprinos struci.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na drugom forumu komunikacionih lidera.

Prijave traju do 8. februara, a broj mesta je ograničen.

Zvaničan haštag foruma: #izazov2017

Na IZAZOVU 2016 učestvovalo je preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 65 agencija i 58 kompanija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, Eurobank, Ušće Shopping Centar, IBM, Mercedes-Benz, IKEA, SBB, Vip Mobile, LOREAL Adria-Balkan, UNIQA osiguranje, HEINEKEN Srbija, Delta Holding, Vojvođanska banka, Societe Generale Banka i mnogi drugi.