Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u protekle tri godine, portal Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke.

Četvrti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2018 biće održan 12. i 13. marta u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, pod sloganom “Transformiši svoj biznis!”

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Na forumu će biti zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija. Mnoge kompanije i agencije će, kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijalog na ključne teme iz struke.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na drugom forumu komunikacionih lidera.

Prijave traju do 23. februara, a broj mesta je ograničen.

Zvaničan haštag foruma: #izazov2018

Na IZAZOVU 2017 učestvovalo je preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 65 agencija i 70 kompanija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, Eurobank, Ušće Shopping Centar, IKEA, Vip Mobile, HEINEKEN Srbija, Delta Holding, Vojvođanska banka, Societe Generale Banka i mnogi drugi.