Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u protekle četiri godine, portal Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke.

Peti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2019 biće održan 25. i 26. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, pod sloganom “Istina ili izazov – pitanje je sad?”

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Na forumu će biti zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija. Mnoge kompanije i agencije će, kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijalog na ključne teme iz struke.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na 5. forumu komunikacionih lidera.

Prijave traju do 8. marta, a broj mesta je ograničen.

Zvaničan haštag foruma: #izazov2019

Na IZAZOVU 2018 učestvovalo je preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 72 agencije i 98 kompanija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, HEINEKEN Srbija, MasterCard, Eurobank, Vip Mobile, Bambi, Zlatiborac, Delta Holding, PepsiCo, Nestle i drugi.